×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Drömstart för isak i Katowice — sämre för nawwk

1
Blandade resultat för svenskarna i den första spelomgången i IEM Katowices play-in-fas.
Under onsdagskvällen spelades den första spelomgången i IEM Katowices play-in-fas. För svensk del innebar det att både Isak "isak" Fahlén och Tim "nawwk" Jonasson fick spela varsin bo1-match med sina lag Gamerlegion och Apeks.

För isak blev det vinst med 13-10 mot det amerikanska laget M80. Matchen spelades på Nuke och Gamerlegion kopplade direkt greppet om kartan efter en fenomenal första CT-halvlek där laget tog hela tio rundvinster.

Desto sämre gick det för nawwk och Apeks. I mötet med Team Spirit var Sveriges bästa AWP-spelare chanslös och Apeks lyckades inte plocka en enda runda på Ancient. Spirits 17-årige supertalang Danil "donk" Kryshkovets briljerade på servern och avslutade kartan med 18 kills, 133,8 ADR och smått otroliga 2,24(!) i HLTV-rating.

För svenskarna fortsätter play-in-fasen under torsdagen. Gamerlegion är då först ut och får möta vinnaren i matchen mellan det australiensiska laget Rooster och Virtus.pro. Om Gamerlegion vinner den matchen har de säkrat en plats i huvudturneringen.

För Apeks väntar en utslagsmatch mot antingen Furia Esports eller The MongolZ. Apeks måste vinna både den matchen och ytterligare en match för att ta sig till huvudturneringen som drar igång på lördag.

Artikelbild: Team Spirit/Youtube och Kalle Strömgren
Videokälla: Gamers8/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..