×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers säkrar plats i det stängda Major-kvalet

3
Sveriges bästa lag tog sig igenom det tuffa öppna europeiska Major-kvalet.
Eyeballers gjorde det inget annat svenskt lag lyckades med — säkrade en plats i det stängda kvalet till Majorn i Köpenhamn. Efter en tuff kväll med flera avgörande kvalmatcher lyckades Eyeballers till slut säkra avancemang i kvalet.

Svenskarnas väg till det stängda kvalet gick genom segrar mot Untouchables, Parivision, Espionage och slutligen Owen "smooya" Butterfields mixlag The Witchers. Matchen mot The Witchers, som spelades i bo3-format, slutade 2-1 tills svenskarna efter att Eyeballers vänt ett 0-1-underläge till vinst.

Utöver Eyeballers deltog flera andra svenska topplag och spelare, däribland Alliance och Metizport, i kvalet. Övriga svenskar lyckades dock inte vinna samtliga sina matcher och missar därmed vårens Major.

Det stängda Major-kvalet spelas på torsdag och fredag den här veckan. Förutom de 16 lag som tagit sig dit via de öppna kvalen återfinns 16 lag som fått en direktinbjudan på grund av förra årets resultat i Major-sammanhang.

Artikelbild: Stephanie Lindgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..