×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Evil Geniuses kontroversiella chef avgår efter 4 år

1
Chefen som ledde laget till många segrar men samtidigt många kontroverser lämnar nu.
Evil Geniuses har bytt sitt ledarskap. Deras vd, Nicole LaPointe Jameson, har nu lämnat posten. Hon har varit en del av den amerikanska organisationen i fyra år och under denna tiden har det varit blandade resultat i de olika esporterna.

Sedan de köpte tillbaka sig i LCS har de varit ett av topplagen och nyligen vann de Valorant Champions 2023. I CS-världen har det inte varit lika starkt alls. Men det kanske inte är framgångarna i tävlingar som varit i fokus hos den nu tidigare vd:n.

Hon har under 2023 fått stark kritik över hennes behandling av sina anställda. Framförallt har många påpekat situationen med LoL-spelaren Kyle "Danny" Sakamaki. Organisationen ska inte ha aldrig ha tagit hand om hans mentala hälsa enligt Dexerto. Han ska enligt flera källor skickats till sjukhus på grund av undernäring direkt efter han kommit hem från deras laghus.



Artikelbild: Evil Geniuses via Youtube
Videokälla: Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..