×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Förändringar i det sista Major-kvalet — antalet platser fördubblas

1
PGL gör ändringar inför det sista öppna europeiska Major-kvalet.
På fredagskvällen uppmärksammades det att flera lag som anmält sig till det tredje öppna europeiska Major-kvalet inte fick chansen att delta. Nu meddelar PGL att ett nytt upplägg kommer att implementeras till det fjärde och sista kvalet, skriver dust2.dk.

Den tidigare maxgränsen för deltagande lag var 1024 och denna gräns fördubblas nu till 2048. Lagen kommer att delas in i två brackets där det första spelas på söndag och det andra på måndag. I stället för att kvalet pågår under två dagar kommer det även läggas till en extra dag där åttondelsfinalerna och framåt spelas på tisdag.

Värt att nämna är att dessa ändringar endast gäller om antalet incheckade lag överstiger den ursprungliga gränsen — 1024. Annars kommer kvalet att spelas som de tidigare kvalen över två dagar.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..