×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

G2-stjärnorna öppnar upp om Counter-Strike 2: "Spelet är inte redo än"

1
Nikola "NiKo" Kovač och Nemanja "huNter" Kovač tycker inte att CS2 är färdigt ännu.
Sedan releasen av Counter-Strike 2 har diskussionen om huruvida spelet är helt färdigställt eller inte fortgått. I podcasten See Through G2 delar G2-stjärnorna Nikola "NiKo" Kovač och Nemanja "huNter" Kovač med sig om sina tankar angående detta.

När programledaren Frankie "Frankie" Ward ställer frågan om spelet är en färdig produkt svarar de båda att spelet fortfarande inte känns färdigt än.

— Det kanske ser ut att vara samma spel men det är en stor skillnad för spelarna. Vi själva kämpar fortfarande med att anpassa oss till spelet. Vi jobbar väldigt hårt för att nå den nivån vi hade i CS:GO, åtminstone individuellt. Det tar bara tid. Men spelet är inte redo, det är inte redo än, säger NiKo.

huNter håller med sin lagkamrat.

— Det har potential men de (Valve, reds. anm.) behöver steppa upp för att göra spelet bättre och bättre, avslutar huNter.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..