×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Proffsen tycker till om CS2: "Inte redo"

1
Vad tycker proffsen om Counter-Strike 2. Det svarar de på i en ny video.
Counter-Strike 2 rör sig närmare och närmare. Men är det redo för tävlingsinriktat spelande. Detta tycker i alla fall vissa proffsspelare. ESL har gjort en video där de frågar ett par proffs om deras tankar. "Det är inte redo. De måste fixa mycket grejer som movement", säger David "n0rb3r7" Danielyan.

Just movement är något som Özgür "woxic" Eker håller med om: "I CS:GO är det mer smooth. I CS2 känns det som du bär 200 kilo på ryggen." Keith "NAF" Markovic tycker att skjutandet känns bra om man burstar eller duttar. Men att sprayandet känns trasigt.

Något som dock Ricky "floppy" Kemery uppskattar är MR12: "Jag gillar faktiskt MR12. Det känns som det är extra onödiga rundor i MR15." Han pekar också på att det kommer att underlätta deras träningar. Detta då det blir kortare matcher.


Artikelbild: Kalle Strömgern
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..