×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

walle vill skapa esport- och gamingkläder — letar designers

1
Den svenska CS-legendaren hoppas kunna förena sina två specialområden.
Efter att den svenska 1.6-legendaren Dennis "walle" Wallenberg avslutat sin spelarkarriär gav han sig in i modebranschen. De senaste åren har 37-åringen bland annat ägt klädaffärer i både Luleå och Piteå.

Nu vill walle, som förra året meddelade att han skulle bli involverad i CS-scenen igen, kombinera sina två yrkesbanor och starta ett klädmärke med fokus på gaming och esport. I ett inlägg på X berättar walle om sina planer och ber communityt om hjälp att hitta en designer som är villig att arbeta tillsammans med honom.

"Jag letar efter grafiska designers för kläder. Jag vill starta ett klädmärke inom gaming och esport. Känner ni någon som är begåvad?", skriver walle och fortsätter:

"När jag var AFK i mer än 10 år arbetade jag inom detaljhandeln och ägde flera klädbutiker. Jag tror att vi skulla kunna göra coola grejer inom gaming och esport".


Artikelbild: Privat och Skärmbild/X

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..