×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Navi-legendaren avslutar spelarkarriären — ska bli pappa

1
Efter mer än två decennier väljer Ioann "Edward" Sukhariev att avsluta sin karriär som CS-spelare.
Den ukrainska CS-legendaren Ioann "Edward" Sukhariev avslutar sin spelarkarriär. Det meddelade 36-åringen på nyårsafton genom ett inlägg på X. I inlägget skriver Edward att beslutet kommer till följd av att han ska bli pappa och vill spendera mer tid med sin familj.

"Jag har fattat beslutet att lämna ESC:s startfemma och byta till en roll som låter mig spendera mer tid med min familj eftersom jag snart ska bli pappa för första gången och inte vill missa något i ett så viktigt kapitel av mitt liv", skriver Edward och fortsätter:

"CS kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta och jag kommer att försöka streama under nästa år för att hålla kontakten meden av de viktigaste delarna av mitt liv."


Edward har en lång karriär i ryggen som inleddes under 1.6-eran. Under åren 2005—2010 deltog han i flera internationella LAN-tävlingar i 1.6 och representerade lag som pro100, Virtus.pro och Hellraisers.

När Edward år 2010 gick med i Natus Vincere tog den internationella karriären rejäl fart för spelaren och laget dominerade scenen under 2010 där man vann både IEM IV, ESWC och WCG. Det var också detta år som Edward levererade ett av världens mest ikoniska CS-highlights när han stod för ett legendariskt USP-ace mot Fnatics svenska femma (se klippet i spelaren ovan).

Under åren 2010—2019 spelade Edward för Natus Vincere och laget skördade stora framgångar även efter släppet av Counter-Strike: Global Offensive. Även om laget vann flera stora internationella titlar lyckades Edward inte vinna någon Major-titel i CS:GO och 2019 ersattes han av Kirill "Boombl4" Mikhailov.

De senaste åren har Edward fortsatt att spela men inte fått chansen att göra comeback på den högsta nivån. I somras gjorde han comeback i den klassiska tyska organisationen ESC Gaming där han spelat fram till nu.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..