×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Klart: Navi-legendaren gör comeback i klassiska 1.6-laget

1
35-åriga Ioann "Edward" Sukhariev är tillbaka!
Den legendariska CS-spelaren Ioann "Edward" Sukhariev är redo för comeback på servern. Den 35-åriga veteranen presenterades under söndagen som en av fem ukrainska spelare som skrivit på för den klassiska tyska organisationen ESC Gaming.

Edward har en lång CS-karriär som sträcker sig ändå till 1.6-eran. Han är mest känd för sina år i Natus Vincere där han spelade både under 1.6-eran och i CS:GO och vann många stora titlar.

Sedan Edward bänkades och sedermera lämnade Natus Vincere i hösten 2019 har han gjort ett par försök till comeback som inte vara i några längre perioder.

ESC:s nya femma är en blandning av äldre veteraner och yngre förmågor. Förutom Edward har laget signat 29-åriga Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk samt tre yngre förmågor i form av Aleksandr "Smash" Turchin, Maxim "MUV" Ulyachenko och Daniil "tensi1on" Kashura. Laget coachas av Oleksandr "Shara" Hordieiev.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..