×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Därför värvade G2 inte ZywOo: "Trodde han fuskade"

1
Förre detta VD:n för G2 berättar om varför de inte värvade en ung ZywOo.
I en stor intervju på Youtube-kanalen Cybershoke berättar G2:s förre detta vd Carlos "ocelote" Rodriquez om bland annat hur nära man var att värva världens bästa spelare Mathieu "ZywOo" Herbaut.

Enligt ryktet ska G2 ha varit nära att signa fransmannen för 10 000 dollar (~100 000 kronor) i månaden, något som ocelote dementerar då det florerade rykten att ZywOo fuskade.

— Det stämmer inte. Det var fler saker som spelade in. Vi kunde ha fått honom, det är sant. Men flera olika individer inom esporten riktade misstankar mot honom. Jag pratar inte bara om spelarna, utan även personalen, som trodde att han fuskade, säger ocelote och fortsätter:

— Men det var innan han blev populär. Det är inte helt ovanligt att tänka att en 15-åring, helt okänd, som kör över alla på Faceit kanske fuskar.

Man kan bara drömma om hur G2 sett ut med ZywOo tillsammans med trion Nikola "NiKo" Kovač, Nemanja "huNter" Kovač och Ilya "m0NESY" Osipov men kul hade det varit.

Se intervjun:

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ZEPgg/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..