×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Silver till Metizport – adamb och nilo turneringens bästa spelare

1
Adam "adamb" Ångström och Linus "nilo" Bergman imponerade i turneringen men räckte inte till i finalen.
Det blev ett silver till slut för Metizport i onlineturneringen 22 Bet Christmas Cup. Det svenska laget räckte inte till i finalen mot Peras huvudsakligen ungerska femma.

Sverige Metizport
Jackinho, ztr, adamb, susp, nilo

Sverige PERA
msN, Kamion, DGL, Porya, Aaron

Finalen slutade 2-0 till Pera som inledde matchen genom att vinna sitt eget kartval Ancient med 13-10. Laget följde därefter upp med en 13-9-vinst på Metizports karta Nuke. Adam "adamb" Ångström var bäste svensk på servern i finalen och avslutade med sammanlagt 39 kills och en genomsnittlig HLTV-rating på 1.34.

Sett över hela tävlingen var det dock Linus "nilo" Bergman som var den bästa spelaren. 18-åringen hade en genomsnittlig HLTV-rating på 1.32 över samtliga sju kartor vilket var bäst av alla i hela tävlingen.

För Metizport innebär andraplatsen att laget inkasserar 2 000 dollar (~20 000 kronor) i prispengar medan Pera får 8 000 dollar (~81 000 kronor) för förstaplatsen.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..