×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska talangen återigen free agent – lämnar polska organisationen

1
Leo "Svedjehed" Svedjehed letar nytt lag inför nästa år.
Den före detta Eyeballers-spelaren Leo "Svedjehed" Svedjehed är återigen free agent. Under juldagen meddelade den svenska talangen att han lämnar AGO Esports efter tre månader i organisationen.

I inlägget skriver Svedjehed att han nu letar efter en ny femma att spela med i de stundande öppna kvalen till Majorn i Köpenhamn. Det första av de fyra kvalen spelas redan den 8 januari nästa år.

"Free agent från den första januari. Letar just nu efter ett nytt lag och folk att spela Major-kvalen med. Extremt motiverad att bevisa mig själv!", skriver Svedjehed.


Med AGO hann Svedjehed spela ett antal europeiska onlineturneringar där han som bäst var med och tog en förstaplats i andradivisionen av European Pro League. Han deltog också i den inhemska polska tävlingen Polska Liga Esportowa där AGO slutade på en fjärdeplats.

Artikelbild: Kim Andersson och Daniel Sandström
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..