×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Jackinho och nilo imponerar — Metizport klara för slutspel

1
Jack "Jackinho" Ström Mattsson och Linus "nilo" Bergman levererade på servern för sitt Metizport.
De flesta CS-lagen har gått på julledighet efter en intensiv första höstsäsong med Counter-Strike 2. Men det finns fortfarande ett par lag som fortfarande tävlar dagarna innan jul.

Ett av lagen som fortfarande håller igång är Metizport som deltar i onlinetävlingen 22 Bet Christmas Cup. Under tisdagen spelade laget gruppspel i tävlingen och gjorde där stor succé.

Svenskarna vann två raka gruppspelsmatcher och säkrade därmed slutspelsplats i tävlingen. Laget besegrade först det ungerska laget PERA i bo1-öppningsmatchen och vann sedan mot det ryska laget Gun5 med 2-0 i kartor.

Jack "Jackinho" Ström Mattsson och Linus "nilo" Bergman imponerade på servern under gruppspelet och har än så länge högst genomsnittlig HLTV-rating av alla spelare i tävlingen med 1.49 respektive 1.40.

Även Olle "spooke" Grundström och hans Sprout är klara för slutspel i tävlingen efter att laget vunnit sin grupp under måndagen.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..