×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är de dyraste skinsen till varje vapen i Counter-Strike

1
Vilket skin hade du helst haft i ditt inventory?
Youtubern Arrow släppte nyligen en video där han gick igenom de dyraste skinsen för varje vapen i Counter-Strike. Slutsumman för hela loadouten blir hisnande 1 700 000 kronor.

Knivar, handskar och vanliga vapen brukar vara dyra, men har du sett en MAG-7 som kostar 3700 dollar (cirka 41 000 kronor)? Det letar Arrow upp i videon och lägger till i sitt inventory. Att varenda vapen har stickers från Katowice 2014 drar förstås också upp priserna rejält.

I videon blottlägger också Arrow skillnaderna mellan skinspriser i CS och Valorant. Den dyraste möjliga loadouten i Valorant landar på 455 dollar (~5 100 kronor) medan den möjliga loadouten i CS:GO kostar 148 750 dollar (~1,7 miljoner kronor).


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..