×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Intervju med Brillo om provspelet i Lilmix: "Fått mycket respekt och uppskattning"

1
David "Brillo" Lehrman berättar om sin första tid som Lilmix-spelare.
Tidigare i veckan stod det klart att den före detta Marskalk-spelaren David "Brillo" Lehrman kliver in och provspelar i Lilmix som ersättare för Noel "melonhead" Raki. I en intervju med Fragbite berättar Brillo om sina första intryck av Lilmix och vad han har för förväntningar under provspelet.

Nu är det officiellt att du provspelar för Lilmix. Kan du berätta lite om hur processen såg ut när du fick förfrågan och hur länge ni spelat ihop?

— Jag har inte spelat med laget särskilt länge. De hörde av sig förra veckan i samband med att det blev offentligt att jag lämnar Marskalk. Sedan har vi inte haft jättemycket tid att spela tillsammans.

— Det gick ganska fort. Jag förstod det som att de ville göra förändringar och att de var intresserade av mig. Och jag ser upp till Lilmix mycket, det är en dekorerad organisation och jag har en bra bild av alla spelare där.

Vad är dina första intryck av femman?

— Det första intrycket har varit väldigt välkomnande! Vi har inte haft tid att spela så mycket men vi har haft mycket tid att prata.

— Vi har diskuterat våra bilder av CS och jag känner att jag fått mycket respekt och uppskattning för det jag kan tillföra. Mina första intryck är positiva och vad jag sett skjuter alla otroligt bra.

Vad känner du att du kan tillföra till laget? Vad tror du att Lilmix hoppas att du ska kunna bidra med?

— Jag är ganska strukturell av mig så jag tror att de förväntar sig att jag kan bidra med mer struktur än vad man haft innan och lite mer tydliga åsikter kring hur man ska spela spelet.

— Jag vill bygga spelet kring en idé som gör att vi får ett tydligt spel, så det inte blir olika resultat från runda till runda eller match till match. Jag vill ha jämna resultat där vi vet vad som kan förväntas av oss.

Kan du berätta lite om vilken roll du har i laget?

— Jag har rollen som IGL men har många aktiva positioner, så det finns en förväntan på mig att prestera statistiskt genom att skjuta bra. Om jag ska vara lite mindre humble tycker jag att en av mina styrkor är att jag är mekaniskt duktig, iallafall i förhållande till andra IGL:s.

Hur kommer samarbetet med Max "quix" Lindqvist att se ut?

— Jag blir IGL men Max är en spelare som jag sett upp till och jag vet att han har ett bra tänk för spelet. Han har IGL:at förut och kommer att flika in mycket. Jag tror att det kommer att bli ett bra samarbete mellan oss men att jag är IGL i slutändan.

Du kommer från en förhållandevis lång sejour i Marskalk där du spelat sedan sommaren 2022. Hur kommer det sig att det blev förändringar i femman där nu?

— Varje lineup oavsett nivå har ett bäst före-datum. Vi hade spelat tillsammans väldigt länge och jag tror att vi märkte att vi hade nått den nivå som vi kunde nå tillsammans.

— Det handlar inte om att tala illa om någon av spelarna individuellt utan det handlar mer om att när man sätter ihop fem personer kan du bara få ut en viss mängd kapacitet oavsett hur mycket du försöker. Jag tror inte att vi nått vår maxnivå men vi kom inte så mycket längre på ett ganska bra tag, det hade stagnerat.

— Alla där är bland de trevligaste människorna jag någonsin träffat och jag hoppas att jag får spela med dem i framtiden. Jag är väldigt nöjd över att vi hade någonting som varade långsiktigt och att vi gav det ett försök och trodde på varandra rakt igenom.

Vad är sagt om trial-perioden i Lilmix, finns det något slutdatum eller kör ni tills vidare?

— Den första planen är att spela till årsskiftet och sedan utvärdera. Jag vill se vad jag tycker om spelarna och forma min åsikt och de vill säkert forma en åsikt om mig. Just nu har vi inget kontrakt eller något sådant, utan det är bestämt att vi ska spela till årsskiftet.

Ni är ett av lagen som fått en inbjudan till Lucky Casino Cup nu i helgen. Hur ser du på era chanser där?

— Det är inte orimligt att vi skulle vinna hela tävlingen men det är inte den förväntan som jag går in med. Jag tror att vi har ganska bra chanser, på den korta tid vi haft har jag förstått att folk är villiga att spela det spelet jag vill. Det är nödvändigt att vi spelar på samma page för att nå resultat kortsiktigt.

— Jag hoppas att vi kan vinna åtminstone en match. När man ändå rest ner till Stockholm vore det kul att få vara med ett tag.

Artikelbild: Jesper Zerman/Bildbyrån

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..