×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Richard Lewis hoppfull om nytt anticheat i CS2: "Är övertygad"

2
Den kända esportjournalisten är säker på att det kommer ett nytt anticheat till Counter-Strike 2.
Det är bara en tidsfråga innan speltillverkaren Valve släpper ett nytt anti-cheat till Counter-Strike 2. Det menar iallafall esportjournalisten Richard Lewis som säger sig vara övertygad om att Valve fortfarande arbetar på ett nytt förbättrat antifusk-system.

— Det var planerat ett uttalande om ett nytt VAC i hype-releasen men de ändrade det. Vad det säger mig är att de fortfarande kokar ihop något. Vad tror ni att de sysslat med under all den här tiden? frågar sig Lewis retoriskt i en video som postades tidigare i november.

— Gabe Newell har sagt att det är enkelt att bygga ett AI-antifusk men att det tar tid och data men att de kan och ska göra det, fortsätter han.

I klippet säger Lewis att han baserar sin uppfattning på både egna källor och hans uppfattning om vilken riktning Valve vill ta med spelet.

— När vi får den här nya versionen av VAC, som jag är övertygad om arbetas på utifrån vad jag fått höra och min egen uppfattning av vad Valve vill göra, kommer den att vara mycket bättre än dessa inkräktande programmen på kernel-nivå, säger han.

Klippet har i veckan fått ny spridning efter att det postats på Reddit. Flera användare hoppas att Lewis har rätt men många är också skeptiska och tror att han hoppas på för mycket.

Utåt sett har Valve fortfarande inte kommunicerat någonting kring sitt arbete med ett eventuellt nytt anti-cheat men det har tidigare förekommit uppgifter om att det är något som bolaget arbetar på.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..