×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance slutspelsklara i Yalla Compass – vann svenskmötet mot spooke

1
Det svenska laget är klara för slutspel i Yalla Compass efter en fin gruppspelsinsats.
Alliance blir det först svenska laget att säkra en slutspelsplats i onlineturneringen Yalla Compass. Laget vann under onsdagen sin tredje match i turneringens swiss-gruppspel vilket innebär att laget är klart för åttondelsfinal i tävlingen.

Onsdagens seger kom mot Olle "spooke" Grundström och hans Sprout i en tight match som slutade 2-1 till det helsvenska laget. Kartvinsterna kom på Ancient (16-12) och Overpass (13-6) medan Sprout vann Inferno (12-16). Tidigare under gruppspelet hade Alliance besegrat både IKLA och Espionage men förlorat mot 9 Pandas.

För övriga svenskar i Yalla Compass-gruppspelet har det bjudits på blandade resultat. Godsent är utslagna ur gruppspelet efter att ha åkt på tre förluster medan Eyeballers har kniven mot strupen efter två vinster och två förluster och måste vinna sin sista direkt avgörande gruppspelsmatch för att ta sig till slutspel.

Artikelbild: Stephanie Lindgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..