×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

De la miljoner på CS:GO-laget — nu bänkar Cloud9 alla spelare

1
Cloud9:s nya CS:GO-lag har verkligen inte lyckats. Laget som toppade världsrankningen på en nittonde plats har nu lagt ner helt. Alla spelare har nu blivit bänkade och anledningen till detta ska vara COVID-19.
Den nordamerikanska organisationen skapade stora rubriker när de plockade upp Henry "HenryG" Greer som general manager. Hans jobb blev att bygga ett nytt lag i Counter-Strike: Global Offensive och detta fick han mycket pengar till. De plockade upp fem spelare till ett värde på över sex miljoner dollar. Det blev dock inga starka resultat för laget som valde att byta ut Özgür "woxic" Eker efter bara fyra månader. Det gick dock inte bättre för laget med den unga talangen Erick "Xeppaa" Bach.

Efter att de misslyckats att ta sig vidare till slutspelet av ESL Pro League har nu organisationen valt att lägga ner projektet. Anledningen till detta ska vara att coronapandemin gjort det omöjligt för laget att flytta till USA. De har istället bott i Europa under hela perioden. Organisationens VD, Jack Etienne menar att de kommer att komma tillbaka till CS:GO någon gång, möjligtvis med ett nordamerikanskt lag. Alla spelare är nu bänkade.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..