×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

Efter miljonmisslyckandet — HenryG lämnar Cloud9

1
Det blev inget succélag för Cloud9 med Henry "HenryG" Greer som general manager. Nu har den brittiska före detta kommentatorn lämnat organisationen. Detta innebär även att HenryG tar en kort paus från Counter-Strike medan han listar ut sitt nästa steg.
Det är nu åtta månader sedan Cloud9 offentliggjorde att de skulle satsa stort på CS:GO. Detta gjorde de med att plocka upp Aleksandar "kassad" Trifunović som coach och Henry "HenryG" Greer som general manager. Det blev dock ingen succé för laget som de la miljoner på. Detta ledde till att de valde att bänka alla spelare i laget och ta en paus från Counter-Strike.

Nu står det också klart att HenryG inte blir kvar i organisationen. Som general manager i organisationen ville han vara tydlig med hur mycket varje spelare var värd. Men alla pengar de la på spelarna köpte inga resultat. Profilen skriver på Twitter att han nu kommer att ta en paus och söka lite normalitet i livet. Han skriver dock även att han kommer att komma tillbaka när rätt möjlighet presenterar sig. Om det blir i rollen som han hade i Cloud9 eller om han återvänder till sändningsteam återstår att se.


Artikelbild: Dreamhack/Adele Sznajder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..