×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT avslöjar: Funderar på att skapa egen svensk CS-tävling

1
Den svenska legendaren undersöker möjligheterna att skapa en egen tävling i Sverige.
Även om Christopher "GeT_RiGhT" Alesund inte längre är en aktiv proffsspelare är han ständigt aktuell för den svenska CS-scenen. I helgen var han analytiker i Svenska Cupen och veckan före var han en av de största profilerna som besökte Dreamhack Winter i Jönköping.

I en intervju med nyhetssajten GG Recon berättar GeT_RiGhT att han inte är främmande för att bli ännu mer involverad i den svenska CS-scenen. En idé han har är att bidra till den svenska scenen i egenskap av turneringsarrangör.

— Jag har funderat på att skapa min egen tävling. Jag behöver inte finansiering för det, jag tar mer än gärna pengar ur egen ficka men det är fortfarande i planeringsfasen, säger han i intervjun som genomfördes under Dreamhack Winter.

— Jag håller fortfarande på och funderar över hur man ska göra det på ett bra sätt. Vad jag vill göra och vad jag vill bygga för, fortsätter han.

Under det senaste året har den svenska scenen blommat med flera turneringsinitiativ. Svenska Cupen och Elitserien är de två stora tävlingar som varit återkommande och plattformen Esportal har också arrangerat ett flertal tävlingar av varierande storlek.

Att fler aktörer kliver in och bidrar med tävlingar till den svenska scenen kan hjälpa scenen att växa ännu mer genom att skapa tävlingsmöjligheter för de svenska CS-spelarna.

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..