×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT öppnar för comeback som coach: "Fått erbjudanden"

2
Den svenska CS-legendaren avslöjar att han blivit erbjuden jobb som coach.
I januari har det gått tre år sedan den svenska CS-legendaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund avslutade sin proffskarriär. Sedan dess har GeT_RiGhT haft en framgångsrik karriär som streamer där han fortsatt underhålla CS-fans världen över.

Nu öppnar GeT_RiGhT för att göra comeback på tävlingsscenen – men i en annan roll än som spelare. I en intervju med nyhetssajten Dot Esports avslöjar GeT_RiGhT att han överväger att testa på rollen som coach.

– Om du frågat mig det här för tre år sedan skulle jag direkt säga nej. Jag känner att jag tar för lång tid att förklara något. Det är en brist jag känner till hos mig själv. Jag känner inte att jag är en coach i grunden. Men numera känner jag att jag är öppen för att göra det eftersom jag också vill lära mig, berättar GeT_RiGhT och avslöjar att han fått erbjudanden som han varit beredd att tacka ja till.

– Jag hade faktiskt ett par erbjudanden. Jag skulle tacka ja till ett av dem där jag skulle börja som spelare först och sedan övergå till att bli tränare, berättar han.

Någon deal blev det till slut inte och just nu söker 33-åringen inte aktivt efter ett jobb som coach. Nästa vecka kommer han dock att kliva in i studion under Svenska Cupen-slutspelet och axla rollen som expert i sändningen.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..