×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT om CS2: "Ha tålamod, spelet kommer inte kännas likadant i början"

1
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund ger sina tankar om Counter-Strike 2 i en ny intervju.
Varenda CS-fan sitter just nu och väntar på att Counter-Strike 2 ska släppas. Det är en liten minoritet som har fått testa spelet under den stängda betan så de flesta vet inte ens hur spelet känns. Något som har fått testa, redan från början, är Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. I en intervju med Monster ber han nu fansen att ha tålamod.

"Ha tålamod, spelet kommer inte kännas likadant i början, men lita på processen", säger den svenska legendaren som också berättar om släppet av CS:GO: "Det var inte ett bra spel i början. Det kan jag erkänna. Jag var en av de första som bytte till det, men jag hade stark övertygelse. Jag visste att utvecklarna var där för att göra spelet bättre".

GeT_RiGhT pratar också om esportdelen av CS. Han säger att man inte ska bli förvånad om de lagen som är bäst just nu inte är det när spelet släpps. Han tror också att det är därför vi har fått se så stora förändringar till många laget just nu.

Han hoppas även på att många Valorant-spelare kan komma tillbaka till CS, speciellt från Nordamerika. Han pekar på hur pandemin och Valorant gjort så att många Nordamerikanska spelare valt att byta spel då det var lättare att få lön där. Han tror att många kommer att testa CS2 och kanske återvända.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..