×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent och Alliance till semifinal i Svenska Cupen — får spela i Space Arena

1
Svenska Cupens semifinal-lag är nu klara!
Det blev de två stora förhandsfavoriterna som lyckades ta sig till semifinalerna i Svenska Cupen. Under fredagen vann Godsent och Alliance sina respektive kvartsfinaler mot Metizport och The Prodigies.

Godsent var första lag att säkra en semifinalplats efter att ha vunnit med 2-0 mot Metizport. Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora var lagets bästa spelare när Godsent vann Mirage med 13-11 och lagkamraten Jonatan "bobeksde" Persson dominerade på Ancient som laget vann med 13-6.

Den andra kvartsfinalen blev betydligt jämnare. Alliance öppnade starkast genom att vinna Prodigies kartval Vertigo med 13-10. Prodigies svarade med en 13-9-seger på Inferno och avgörandet kom att ske på Overpass.

På Overpass fortsatte lagen att hålla jämna steg med varandra. Till slut lyckades Alliance säkra segern med siffrorna 13-11.

Resultaten innebär att Godsent imorgon ställs mot Ninjas in Pyjamas i semifinal medan Alliance får möta Eyeballers.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..