×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Officiellt: Twistzz lämnar Faze Clan — väntas gå till Team Liquid

1
Stjärnan lämnar Faze Clan efter att laget dominerat under början av CS2-eran.
Efter flera veckor av rykten om en flytt till Team Liquid står det nu klart att Russel "Twistzz" Van Dulken lämnar världens just nu bästa CS-lag Faze Clan. I ett uttalande bekräftar Twistzz att det varit klart sedan länge att han skulle lämna laget.

"Innan IEM Sydney började kände laget till att jag skulle lämna. Jag visste att det skulle bli en last dance, men jag kunde aldrig ha förutspått den framgång som följde", skriver Twistzz.

"Jag vet att beslutet kan te sig chockerande för somliga. Jag kommer att avslöja mer framöver, men just nu kan jag säga att jag är redo att gå vidare till nästa utmaning".


Twistzz anslöt till Faze i början av år 2021 och har vunnit flera titlar tillsammans med laget, bland annat Majorn i Antwerpen år 2022 och en Intel Grand Slam-titel år 2023. Efter släppet av Counter-Strike 2 har Faze Clan dominerat CS-scenen och vann tre raka tävlingar utan att förlora en match innan lagets 18 matcher långa segersvit bröts av Team Vitality i finalen av Blast Premier Fall Finals.

Vem som ska ersätta kanadensaren i Faze är i skrivande stund oklart.

Faze Clan är nu:
Finn "karrigan" Andersen
Håvard "rain" Nygaard
Robin "ropz" Kool
Helvijs "broky" Saukants

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..