×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Astralis-legendaren efter lagbytet: "Vill vinna titlar"

1
Den flerfaldige Major-mästaren nöjer sig inte med att "bara" vara i topp fem.
Tidigare i veckan presenterades Astralis-legendaren Lukas "gla1ve" Rossander som ny spelare i ENCE Esports. Nu berättar dansken att han har mycket höga ambitioner för laget.

I en intervju med CS-sajten HLTV säger gla1ve att målsättningarna med laget är mycket höga och att han inte är nöjd med att "bara" slå sig in som ett av världens fem bästa lag.

— Jag siktar inte på att bli ett topp fem-lag, jag vill börja vinna troféer igen, så det är vårt mål. Vi ska inte bara nöja oss och hoppas på det bästa, vi ska också försöka genomföra några av de saker som vi tycker är korrekta, säger gla1ve.

Och förutsättningarna för att vinna titlar är goda, menar dansken. 28-åringen har fått ett mycket gott intryck av sina nya lagkamrater som han menar kan lära honom mycket.

— Det är ett riktigt skickligt lag, de har enorm individuell skicklighet, och de förstår spelet bra. De är riktigt bra på att bidra till in-game leadern och säga hur de tycker att rundan ska spelas. De har många olika syn på saker och ting, och som en IGL kan du faktiskt lära dig något och det är bra för man har inte alltid samma syn på allt, säger han.

— Jag är glad över att vara här, de är riktigt bra killar.

De första tävlingsmatcherna i Ence-tröjan bjöd på blandade resultat för gla1ve. Laget förlorade sin öppningsmatch i Elisa Masters-gruppspelet mot HAVU Gaming men kunde sedan besegra Fnatic med 2-1 i kartor.

På fredagen spelar laget en direkt avgörande gruppspelsmatch mot Gamerlegion, en match som är schemalagd att starta klockan 15:00.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..