×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis-legendaren lämnar laget: "En familj som alltid varit där för mig"

1
Den fyrfaldige Major-mästaren lämnar Astralis.
Lukas "gla1ve" Rossander är inte längre en del av Astralis. På onsdagen meddelade spelaren och organisationen att de två parterna gått skilda vägar efter över sju år tillsammans då gla1ve signat för ett nytt ännu okänt lag.

Den 28-årige in-game leadern ledde Astralis under lagets otroligt framgångsrika period åren 2017—2019 där danskarna bland annat vann fyra Major-titlar. Förutom Major-vinsterna har gla1ve otaliga stora turneringsvinster tillsammans med Astralis.

"Det vi åstadkom och upplevde som ett lag är något jag aldrig kommer att glömma. Det känns som att säga hejdå till en familj som alltid har funnits där för mig, så ett stort tack till fansen, personalen som outtröttligt jobbar bakom kulisserna och lagkamraterna som jag har gått igenom allt med i Astralis", skriver gla1ve i ett känslosamt inlägg på X.


Vilket lag som gla1ve nått en överenskommelse är som sagt okänt, men den senaste veckan har rykten florerat om att dansken skulle vara aktuell för den finskägda organisationen ENCE Esports.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..