×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Så hög rating i Premier sägs motsvara Global Elite i Counter-Strike 2

1
Har du tillräckligt hög rating i Premier för att klassas som Globale Elite?
15 461. Så hög rating behöver du ha i Counter-Strike 2:s Premier-läge för att vara på motsvarande Global Elite-nivå i föregångaren CS:GO. Det menar iallafall analysverktyget Scope.GG som undersökt hur rankingen i CS:GO korresponderar i CS2.

Scope.GG har hämtat data från sammanlagt 435 000 matcher för att komma fram till sina resultat som man under helgen delade med sig av på sociala medier. Resultaten har fått en hel del uppmärksamhet men huruvida de stämmer bra överens med verkligheten eller inte råder det delade meningar om.

NEW! We've analyzed 453K matches to find the correspondence between CS:GO ranks & CS2 Premier rating; Sampled 16-11-2023
byu/scopegg inGlobalOffensive

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Scope.GG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..