×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Counter-Strikes sämsta vapen buggat – och ingen verkar bry sig

1
Som om det behövdes fler anledningar att inte köpa det här vapnet.
Ett av de minst använda vapnen i Counter-Strike har varit buggat sedan släppet av Counter-Strike 2 och ingen har brytt sig om det. Åtminstone har det inte uppmärksammats särskilt mycket förrän nu.

Vapnet det gäller är PP-Bizon, ett vapen som i princip ingen använder på grund av dess allmänna uselhet. Ironiskt nog är vapnet buggat på så vis att det inte går att refunda, vilket alltså innebär att om man av någon anledning valt att köpa en Bizon går det inte att ångra sig.

I Reddit-tråden "still can't refund the bizon..." visade användaren duduckCS häromdagen upp hur han inte kan bli av med sin Bizon efter att ha köpt den. I kommentarsfältet, som vanligtvis är fullt av kritik mot Valve när buggar rapporteras, är stämningen god och istället för att kritisera Valve skämtar spelarna om faktumet att buggen verkar ha funnits sedan släppet av CS2 utan att någon märkt det.

"Jag gillar hur ingen märker detta eftersom ingen har Bizon equippad", skriver användaren stringstringing medan Gockel konstaterar att "inte ens vapenförsäljaren vill ha tillbaka den där styggelsen".

Läs tråden:
still can't refund the bizon...
byu/duduckCS inGlobalOffensive

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Reddit

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..