×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport klättrar på världsrankingen — når ny topplacering

1
Det svenska lagets fina resultat ger utdelning på världsrankingen.
Metizport har en stark period i ryggen med flera bra resultat i såväl onlineturneringar som LAN-tävlingen Subway Suberior League. Nu ger framgångarna resultat på världsrankingen.

När CS-sajten HLTV under måndagen uppdaterade sin ranking tog Metizport ett rejält kliv uppåt på rankingen. Svenskarna klättrar hela tio placeringar uppåt och är nu placerade på plats 53 i världen — den högsta placeringen hittills i organisationens historia.

Genom klivet på rankingen går Metizport dessutom om Subway Suberior League-vinnarna Alliance och tar därmed över platsen som Sveriges näst högst rankade lag. Högst rankade är fortsatt Eyeballers som i veckans uppdatering tappar nio placeringar på världsrankingen och nu är rankade på plats 51 i världen.

HLTV:s Sverigeranking
1. Eyeballers (51 i världen)
2. Metizport (53)
3. Alliance (57)
4. Godsent (70)
5. Lilmix (105)
6. The Prodigies (113)

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..