×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport hämnas Sprout — säkrar semifinalplats i A1 Gaming League

1
Jack "Jackinho" Ström Mattson var en av serverns vassaste spelare när Metizport hämnades på Sprout.
Metizport är klara för semifinal i del bulgariska CS-tävlingen A1 Gaming League. Det står klart efter att det svenska laget besegrat Sprout med 2-1 i kartor i söndagens kvartsfinal. Segern blev lite av en revansch för svenskarna som så sent som igår förlorade mot just Sprout i semifinalen av CCT East Europe Series.


I söndagens match vann Metizport på Ancient (13-10) och Inferno (13-10) men förlorade sitt eget kartval Overpass (6-13). Sett över de tre kartorna var lagets stjärna Linus "nilo" Bergman dödligast med 55 kills följt av Jack "Jackinho" Ström Mattsson som samlade ihop 50 kills i matchserien.

För Metizport väntar nu semifinal mot Gucci Academy, ett lag som tidigare i slutspelet slog ut Alliance i åttondelsfinalen. Det är i skrivande stund inte klart när semifinalen mellan Metizport och Gucci Academy spelas.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..