×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

spooke vinner svenskmötet mot Metizport — till final i CCT East Europe Series

1
Den svenska 22-åringen satte stopp för Metizports framfart i CCT East Europe Series.
Olle "spooke" Grundström får spela final i onlinetävlingen CCT East Europe Series. Det står klart efter att den svenska 22-åringen och hans lag Sprout slagit ut det svenska laget Metizport i tävlingens semifinal.

Matchen slutade 2-1 till Sprout efter att laget lyckats vända underläge till vinst. Metizport inledde matchen genom att med nöd och näppe vinna sitt eget kartval Overpass med 16-14. Svenskarna öppnade sedan starkt på Inferno men tappade en ledning på kartan till förlust 9-13.

På den avgörande kartan Ancient var sedan Sprout det starkare laget och kunde säkra segern med siffrorna 13-7. spooke var den i särklass vassaste svensken på servern på Ancient och toppade scoreboarden med 23 kills.

För spooke väntar nu final i tävlingen mot Into The Breach som vann mot ECSTATIC i sin semifinal. Finalen spelas senare under lördagskvällen.

Metizport får nöja sig med en delad tredjeplats i tävlingen och inkasserar för det 5000 dollar (~53 000 kronor) i prispengar.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..