×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Faze Clan förlänger med RobbaNs ersättare

2
Världens just nu bästa CS-lag är nöjda med sin coach.
Den polska CS-legendaren Filip "NEO" Kubski får fortsätta som coach för världens just nu bästa lag Faze Clan. Det meddelade organisationen genom ett inlägg på sociala medier på söndagskvällen.

NEO anslöt till Faze Clan under sommaren efter att lagets svenska coach Robert "RobbaN" Dahlström valt att avsluta sin framgångsrika karriär som coach. Under hösten har NEO och Faze Clan tagit positionen som världens bästa CS2-lag efter att ha vunnit alla tävlingar som man hittills ställt upp i.

36-årige NEO har en lång karriär som spelare i ryggen med spel på högsta nivå i både 1.6 och Global Offensive. Polacken nådde sina största framgångar med Virtus.pro i Global Offensive samt Team Pentagram i 1.6.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Tyler Grenfell/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..