×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Faze Clans nya vd ska "hugga av allas jävla huvuden"'

1
Faze Clans nya vd låter lite galen.
Faze Clan listades på den amerikanska börsen 16 april 2021 men har sedan dess tappat 99% av sitt värde, trots marknadsföring från självaste Snoop Dog. Nu har bolaget köpts ut av företaget GameSquare som utsett en av Faze Clans ursprungliga grundare, Richard "FaZe Banks" Bengtson, till ny vd.

Banks drar sig inte från att vara en skräckinjagande chef, minst sagt. Under en stream med Adin Ross berättade Banks öppet att "om 90 dagar är allt det här mitt" och fortsatte sedan med att säga att "det första jag kommer göra är att hugga huvudet av varenda jävel".

Tidigare i år avslöjade en annan Faze Clan-profil, Nordan "Rain" Shat, att bolaget förlorade flera miljoner kronor på sina esportlag. Banks kommentar är möjligen en referens till detta vilket kan innebära att Faze Clan framöver kommer att dra ned på sina esportsatsningar.


Artikelbild: Instagram/Banks
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..