×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Klart: KRIMZ ställs mot isak i finska miljonturneringen

1
Det blir ett svenskmöte direkt i Finland.
I slutet av november drar den finska miljonturneringen Elisa Masters igång. Nu har arrangören meddelat hur lottningen av grupperna ser ut och vilka lag som får möta varandra i gruppernas öppningsmatcher.

För svensk del blir det ett hett möte direkt i grupp A där både Fnatic och Gamerlegion lottats tillsammans med hemmafavoriterna ENCE Esports och HAVU Gaming. Isak "isak" Fahlén och Freddy "KRiMZ" Johansson får möta varandra då Fnatic och Gamerlegion lottats att ställas mot varandra i den första gruppspelsmatchen.

För tävlingens tredje svensk, Tim "nawwk" Jonasson, blir det inga svenskmöten i gruppspelet då hans Apeks lottats till grupp B. Där får nawwk möta MOUZ i sin första match medan Complexity Gaming och Furia Esports ställs mot varandra i gruppens andra öppningsmatch.

Tävlingen drar igång den 29 november och pågår till den 3 december. Totalt har Elisa Masters 200 000 dollar (~2,1 miljoner kronor) i prispotten.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla. ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..