×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Israeliska CS-stjärnan i kritikstorm – Vitality vidtar "lämpliga åtgärder"

1
Lotan "Spinx" Gilladis agerande på sociala medier har fått flera fans att rasa.
Den israeliska Team Vitality-stjärnan Lotan "Spinx" Giladi har rört upp en del känslor genom sitt agerande på sociala medier, rapporterar den danska nyhetssajten Dust2.dk. Enligt sajten har Spinx gillat flera pro-israeliska inlägg på sociala medier-plattformen X vilket fått flera fans att rasa mot stjärnan.

Enligt Dust2.dk har många fans riktat hård kritik mot Spinx och bland annat anklagat honom för att vara rasist. Flera går så långt att de kräver att Vitality river kontraktet med spelaren.

Kritiken har också gett viss effekt då Vitality bekräftat att man vidtagit åtgärder till följd av den. I ett inlägg på X skriver den franska organisationen att man inte kommer att kommunicera externt om frågan för att undvika att förvärra situationen.

"Angående gårdagens händelser. Lämpliga åtgärder har vidtagits internt och vi undviker all extern kommunikation för att inte förvärra situationen", skriver Vitality.

Efter kritiken verkar Spinx ha tagit bort flera gilla-markeringar på inlägg på X. De inlägg som föranlett kritiken ska ha haft koppling till Israel-Palestina-konflikten.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..