×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska duon lämnar Geekz — Straxy enda svensk kvar

1
Två svenskar lämnar Geekz efter schemakrockar.
Det blev inte mer än tre veckor i ESEA Main-laget Geekz för de svenska spelarna Max "kronkzz" Gustafsson och Liam "DeeP" Kauppi. Under tisdagen meddelade den tyska organisationen att både DeeP och kronkzz lämnar laget.

Kvar i laget är fortfarande den svenska 18-åringen August "Straxy" Canavan. Geekz tävlar i ESEA Main och har 3 vinster och 3 förluster än så länge under säsongen.

"På grund av att vårt schema krockar har vi tyvärr varit tvungna att släppa DeeP från femman. Han är en jättebra kille och lagkamrat men vi fick det inte att fungera. Det betyder att vi nu behöver en AWP:are för att förstärka laget", skriver Straxy om förlusten av DeeP.


Artikelbild: Pressbild/Kappa Bar och ESEA

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..