×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sju svenskar överlever första ESL Challenger-kvaldagen — Godsent enda helsvenska laget

1
Godsent är det enda helsvenska laget som överlevde den första kvaldagen.
Under tisdagen spelades den första kvaldagen i det öppna kvalet till ESL Challenger Atlanta. Efter en helkväll av bo1-matcher i kvalets single elimination-bracket återstår nu bara 32 av de 382 deltagande lagen som ställde upp i kvalet.

För svensk del är det totalt sju svenska spelare som fortfarande har en chans att knipa en av de fyra platserna i tävlingens stängda kval. Flera svenska topplag ställde upp i kvalet men bara Godsent lyckades ta sig vidare till dag två.

Utöver Godsent har också Tim "susp" Ångström i 00Nation samt William "draken" Sundin i IKLA tagit sig till dag två i kvalet.

Förutsättningarna inför kvällens fortsättning på kvalet är enkla. Tre raka matchvinster krävs för att säkra en plats i nästa kvalfas. De två första matcherna spelas i bo1-format medan den sista och direkt avgörande kvalmatchen spelas i bo3-format.

Kvalet drar igång klockan 18:00 och bracketen för kvalet går att hitta på Liquipedia.

Artikelbild: Daniel Sandström och Joakim Asplund/Godsent
Videokälla: European Pro League/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..