×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Åtta svenskar till kvartsfinal — starka insatser i A1 Gaming League

1
Flera svenskar levererade starka resultat i tävlingens åttondelsfinaler.
Åtta svenska spelare kommer att spela kvartsfinal i onlinetävlingen A1 Gaming League. I tävlingens åttondelsfinaler, som spelades under helgen, lyckades Metizports helsvenska femma samt Sangal Esports-duon Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije vinna sina matcher och avancera i slutspelet.

Utöver svenskarna som vann i åttondelsfinalerna har också Olle "spooke" Grundströms lag Sprout fått en direktinbjudan till kvartsfinalerna. Då Sprout ställs mot Metizport i kvartsfinalen är det garanterat att åtminstone en svensk spelare kommer att ta sig till semifinal i tävlingen.

Även det svenska laget Alliance spelade åttondelsfinal i tävlingen i lördags. Laget förlorade dock snöpligt sin match mot Gucci Academy med 1-2 och är därmed utslagna ur tävlingen.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..