×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers till CCT-slutspel efter Sapec-dominans

1
Anton "Sapec" Palmgren var strålande när Eyeballers besegrade Forze.
Efter ett par tuffa förluster de senaste dagarna är Eyeballers tillbaka på vinnarspåret igen. På söndagskvällen besegrade laget ryska Forze i CCT Central Europe Series-gruppspelets femte och direkt avgörande gruppspelsomgång.

Matchen började dock tufft för svenskarna som förlorade ryssarnas kartval Nuke med 6-13. Därefter klev lagets 21-årige rifler Anton "Sapec" Palmgren fram och visade vägen i svenskarnas comeback.

Comebacken inleddes med en urstark insats på Inferno där Eyeballers vann med 13-6. Kartvinsten följdes sedan upp med ytterligare en övertygande seger på Mirage med samma siffror. Sapec toppade scoreboarden på bägge kartorna med 19 respektive 20 kills och noterades för en sammantagen HLTV-rating på 1.32 över de tre kartorna.

Segern innebär att Eyeballers med nöd och näppe avancerar till CCT CE-slutspelet efter tre vinster och två förluster i gruppspelet. Övriga gruppspelssegrar kom mot The Prodigies icke-svenska femma samt det bulgariska laget The Chosen Few.

Utöver Eyeballers har också Olle "spooke" Grundström och hans Sprout gått vidare till slutspelet från gruppspelet. Tim "nawwk" Jonassons lag Apeks har blivit direktinbjudna till tävlingen och spelar sin första match i åttondelsfinalerna.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..