×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KRIMZ var bäste Fnatic-spelare på servern — missar ändå Thunderpick-slutspelet

1
Det var inget lyckat gruppspel för svenskarna i Thunderpick World Championship.
Thunderpick World Championship-gruppspelet blev ett resultatmässigt fiasko för svensk del. Ninjas in Pyjamas åkte på dubbla förluster i gruppspelet och åkte ut redan under lördagen och på söndagen var det Freddy "KRiMZ" Johanssons tur att få lämna tävlingen.

KRIMZ och hans Fnatic besegrade NIP på lördagen i gruppens lower bracket-semifinal och hade därmed fortfarande chansen att nå slutspelet på söndagen. Vinst krävdes mot Virtus.pro i söndagens direkt avgörande utslagsmatch och någon sådan blev det inte.

Matchen mellan VP och Fnatic slutade med en 2-1-vinst till VP efter en 13-2-kross på Overpass och en 13-10-vinst på Ancient. Fnatic vann sitt eget kartval Inferno efter ett långt övertidsdrama som slutade 22-20.

Den enda ljusglimten från söndagens match var att KRIMZ var bäste Fnatic-spelare på servern. Den svenska veteranen avslutade matchserien med flest kills i laget med sina 61 frallor och noterades för lagets högsta HLTV-rating på 1.10.

Utöver NIP- och Fnatic-svenskarna är det inga andra svenska spelare som deltar i tävlingen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..