×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sundsgymnasiet kvalar till Skolkampen-finalerna

1
Den före detta proffsspelaren Hugo "Chawzyy" Gunthers skollag är klara för Skolkampen-finaler.
Under lördagen spelades det tredje kvalet till den svenska matchmaking-plattformen Esportals skoltävling Skolkampen. Segrare i det tredje kvalet blev Sundsgymnasiet som därmed säkrar en plats i tävlingens LAN-finaler.

Vellinge-skolan Sundsgymnasiet ställer upp med bland annat den före detta proffsspelaren Hugo "chawzyyy" Gunther i sin sin femma. I kvalfinalen ställdes laget mot Växjö-skolan Teknikum i ett jämnt möte som slutade 13-11 på Nuke.

Inte helt oväntat var det 18-årige Chawzyy, som under förra året representerade Nigma Galaxy och Apeks, som topfraggade i finalen med 27 kills för sitt lag.

Det återstår fem öppna kval innan Skolkampens LAN-finaler avgörs den 9 december på Inferno Online i Stockholm. Nästa kval i tävlingen är schemalagt att spelas den 3 november.

Sverige Teknikum
sp00kstr, RITTZA, Baggebom, bengsnorren33, Rogue7400

Sverige Sundsgymnasiet
Dahq, k1111111111, chawzyyy, Reckmeck, jullemann

Artikelbild: Pressbild/Apeks
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..