×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stortalangen pausar CS-karriären: "Ska fokusera på skolan"

1
17-årige Hugo "Chawzyy" Günther tar en paus från proffskarriären.
En av Sveriges största CS-talanger, Hugo "chawzyyy" Gunther, väljer att ta en paus från spelandet. Det meddelade han själv igår genom ett inlägg på Twitter.

Beskedet kom i samband med att 17-åringens kontrakt med Apeks, där Chawzyy suttit på bänken sedan i juli, gått ut och han fått lämna klubben.

"Från idag är mitt kontrakt med Apeks slut. Erfarenheten har utvecklat mig som spelare och person. Jag har bestämt mig för att ta en paus från att spela professionellt för att fokusera på skolan", skriver Chawzyy om beslutet.


Chawzyy har spelat på en professionell nivå sedan vårsäsongen 2021 då han skrev på för Galaxy Racer (numera Nigma Galaxy). 17-åringens främsta meriter är att ha vunnit Fragleague Nordic Championship två gånger (en gång med Flowskola, en gång med Galaxy Racer) samt LAN-turneringen Tipsport Cup Bratislava med Apeks tidigare i år.

Artikelbild: Alfons Grönqvist
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..