×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sundsgymnasiet vinner höstens säsong av Skolkampen

1
Hugo "Chawzyyy" Günther och kamraterna från Sundsgymnasiet kammar hem förstaplatsen i Skolkampen.
Skolkampen i CS:GO är färdigspelad med Sundsgymnasiet som vinnarna av 35 000 kronor och en himla massa Cuba Cola. Detta efter en stabil 2-1-vinst mot Grillska Örebro i finalen.

Matchen började på Ancient där Grillska Örebro spelade överlägset bra och säkrade en makalös 16-4-vinst. Matchen gick vidare till Inferno där det var vinna eller försvinna-läge för Sundsgymnasiet.

Sundsgymnasiet inledde på CT-sidan och säkrade en stabil 11-4-ledning i första halvan och såg i andra halvan ut att kunna bli ikappjagade av Grillska Örebro men höll motståndet långt borta nog för att ta hem kartan med 16-9 för att avgöra finalen på en tredje karta.

Finalen avgjordes på Overpass där Grillska Örebro hade CT-sidan under första halvan och lyckades säkra en bekväm 9-6-ledning till sidbytet. I andra halvan låg lagen tätt inpå varandra med rundorna tills det att Sundsgymnasiet fick rejäl fart på spelet och säkrade kartan med 16-11 och därmed matchen.


Artikelbild: Pressbild/Esportal

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..