×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

The Prodigies till gruppfinal i Svenska Cupen — slår ut Gamermix

1
Förhandsfavoriterna fick möta tufft motstånd i lower bracket-finalen.
Det blir The Prodigies som får spela gruppfinal i Svenska Cupens grupp A. Det står klart efter att gruppens stora förhandsfavoriter besegrat Gamermix med 2-1 i kartor i lower bracket-finalen.

Sverige The Prodigies Sweden
upE, TIMhehe, jocab, tvs, pupcake

Sverige Gamermix
PALM1, aNdu, hugilago, redzy, 7EMPORARY

Det blev dock inte någon bekväm seger för favoriterna. Gamermix, som spelade med 17-årige Adrian "7EMPORARY" Mehrara som stand-in för Adam "flaw" Gustafsson, tog ledningen på sitt eget kartval Nuke efter en imponerande prestation av lagets estniske spelare Andreas "aNdu" Maasing.

På Prodigies kartval Vertigo hade laget möjlighet att stänga kartan men Gamermix tvingade fram en övertid. Där blev det en riktig rysare som Prodigies till slut kunde spela hem med siffrorna 16-14.

Gamermix öppnade sedan starkast på Inferno och var i ledning med 8-4 efter 12 spelade rundor. Prodigies stod sedan för en fantastisk comeback i den andra halvleken, mycket tack vare storspel från Kevin "pupcake" Henning. Kartan slutade till slut 13-9 till Prodigies.

Segern innebär att det är färdigspelat i Svenska Cupen för Gamermix. För Prodigies väntar nu gruppfinal på söndagen då laget ställs mot skrällaget Freee Agents som ännu inte förlorat en match i Svenska Cupen.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..