×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Freee Agents fortsätter skrälla — klara för gruppfinal i Svenska Cupen

1
Mixlaget har ännu inte förlorat en enda match i Svenska Cupen.
Freee Agents är klara för gruppfinal i grupp A i Svenska Cupen. Det står klart efter att mixlaget besegrat gruppfavoriterna The Prodigies med 2-1 i kartor.

Sverige The Prodigies Sweden
TIMhehe, jocab, upE, tvs, pupcake

Sverige Freee Agents
1Knas, dex, dezt, Silence, simpan

Kvällens möte inleddes på The Prodigies kartval Nuke. Freee Agents chockade motståndet genom att totalt köra över dem på kartan och vinna med hela 13-2. Leo "Silence" Ingvarsson dominerade på kartan med 20 kills.

På Mirage fick Prodigies ordning på sitt spel och lyckades kvittera matchen efter en stabil 13-6-seger. Avgörandet på Vertigo blev sedan en riktig rysare. Prodigies hade länge ledningen och hade möjlighet att stänga matchen, men Freee Agents gav aldrig upp och kämpade till sig en övertid.

På övertiden var det sedan Freee Agents som hade bäst flyt i spelet och laget kunde till slut stänga kartan med siffrorna 16-13. Vinsten innebär att Freee Agents är klara för gruppfinal och nu bara en seger ifrån att säkra en plats i Svenska Cupen-slutspelet.

För Prodigies lever fortfarande hoppet om slutspel, men laget måste nu vinna både lower bracket-finalen och ett eventuellt returmöte med Freee Agents i gruppfinalen för att ta sig dit.

Nästa match i gruppspelet är den första utslagsmatchen i gruppen. Då ställs det direktinbjudna laget Lilmix mot mixlaget Gamermix. Den matchen spelas på torsdag med start klockan 19:00.

Artikelbild: Pressbild/7AM och Svenska Cupen

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..