Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamermix slår ut Lilmix ur Svenska Cupen

1
Lilmix lyckades inte vinna en enda karta i gruppspelet.
Det är färdigspelat för det klassiska svenska CS-laget Lilmix i Svenska Cupen. Under torsdagskvällen åkte laget på sin andra raka förlust i gruppspelet och är därmed utslagna ur tävlingen.

Istället blir det mixlaget Gamermix som får fortsatt möjlighet att nå slutspelet. Laget, som tog sig till Svenska Cupen genom de öppna kvalen, vann kvällens ödesmatch med 2-0 i kartor och får möta gruppens stora förhandsfavoriter The Prodigies i gruppens lower bracket-final på lördag.

Sverige Gamermix
PALM1, hugilago, redzy, flaw, aNdu

Lilmix
quix, melonhead, L00m1, SeBreeZe, Lekr0

Matchen mellan de två mixarna började på Gamermix kartval Anubis. Laget chockade sina motståndare genom att briljera i den första halvleken och plocka hela tio rundor. Trots att Lilmix vann pistolrundan i den andra halvleken var det Adam "flaw" Gustafsson och hans mannar som säkrade kartsegern med 13-6.

Matchen fortsatte på Mirage och där bjöds vi på flera snygga plays, bland annat en quad kill av Andreas "aNdu" Maasing och ett pistol-ace av Sebastian "SeBreeZe" Sunnanbris. Trots en fin start på kartan från Lilmix var det Gamermix som hade ledningen med 7-5 efter 12 spelade rundor.

Någon comeback blev det inte för Lilmix utan kartan slutade till slut 13-9 till Gamermix som därmed fastställde matchens slutresultat till 2-0.

Artikelbild: Pressbild/X-Gamer och Svenska Cupen