×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve avslöjar: Vill släppa nya vapen till CS2

3
Nya vapen tenderar att skifta metan helt.
Nättidningen PC Gamer fick nyligen till en exklusiv intervju med Valves CS2-utvecklare, något som absolut inte hör till vanligheterna. En fråga som besvarades var om Valve har några planer på att släppa nya vapen till spelet och utvecklarna

— Ja. Det är inte högsta prioritet för tillfället, men vi planerar absolut att introducera några nya vapen för CS2, svarar utvecklarna.

— Vi letar alltid efter sätt att ge spelare mer intressanta beslut att fatta i spelet, så vi kommer vanligtvis att titta på fall där spelare antingen inte har rätt verktyg för att närma sig en situation eller bara har ett eller två verktyg tillgängliga . Var blir spelet inaktuellt? Vilken typ av vapen kan skaka upp status quo?

Utvecklarna säger också att man lärt sig den hårda vägen hur man ska implementera ett vapen till spelarbasen och tänker främst på släppet av R8 Revolver som skakade upp spelet ordentligt under en kort period. Utöver R8:an har vi även fått se Zeus x28 samt decoy-granaten lanseras vilket föll ut betydligt smidigare.

Läs intervjun i sin helhet här.

Artikelbild: Skärmavbild/Counter-Strike
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..