×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Världsstjärnans öppna kritik av CS2: "Sjukt buggigt just nu"

1
Dansken håller inte tillbaka med kritiken mot CS2.
Just nu spelas Intel Extreme Masters Sydney, vilket är den första stora LAN-turneringen i CS2. Inledningsvis har vi fått se roliga och framförallt snabba matcher, främst på grund av att matcherna nu spelas med formatet MR12.

En profil som dock inte är eld och lågor över CS2 är den danske IGL:en Marco "Snappi" Pfeiffer som gav en rejäl känga efter gårdagens vinst mot Fnatic.

— Jag tycker att allt är sjukt buggigt just nu. Spelet är i så dåligt skick att det faktiskt är svårt att spela det på en hög nivå, eftersom rörelserna inte känns som CS:GO. Vi försöker göra allt vi kan åt det, men det är lite svårt, och jag hoppas att Valve är snabba med korrigeringarna, sade han.

Lagledaren är inte ensam, flertalet proffs och experter har också uttalat sig om den undermåliga lanseringen av CS2, däribland Robin "ropz" Kool, Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Nikola "NiKo" Kovač.

Hör Snappis kritik:

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..