×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Snappi förbannad på Blast: "Manipulerar världsrankingen"

1
ENCE-ledaren uttryckte sitt missnöje mot Blast.
Under helgen avgjordes Blast Premier Fall Groups. Där fick vi se sex av de tolv deltagande lagen säkra en plats i Blast Premier Fall Finals. Detta ledde också till stora förändringar på världsrankingen där Ninjas in Pyjamas tog sig in i topp 10 igen.

Detta valde Blast att skryta om lite på Twitter. Någon som inte tyckte om detta var Marco "Snappi" Pfeiffer: "Som om att manipulera världsrankingen med en franchise-liga skulle vara något positivt. Lol.", skrev ENCE Esports-ledaren på Twitter.

Han fortsätter också med att påpeka att den sista turneringen innan spelarpausen även de var en Blast-turnering. Detta är inte första gången som Snappi utrycker sitt missnöje mot Blast-formatet. Redan under förra året skrev skrev han en Tweet när de kvalat till Blast Premier Showdown: "Efter att vi kvalat från kvalet, så lyckades vi kvala till nästa kvala till nästa kval och är nu i partner-lagens relegation-kval."

Och under Blast.tv Paris Major så bad han Blast att ändra format. Detta efter att de lyckats vinna mot tre stycken lag som är partners med just Blast och att de gjorde de under en turneringen som var arrangerad av Blast.




Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..