×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

HLTV arrangerar ny CS-gala – ska prisa årets främsta spelare

1
De bästa spelarna kommer att belönas för sina prestationer den 13 januari i Belgrad, Serbien.
HLTV Award Show 2023 kommer att äga rum den 13 januari 2024. Vid evenemanget kommer CS-sajten HLTV att tillkännage årets HLTV-spelare samt dela ut priser för bästa lag, rookie och mer.

Efter en lyckad debut med ett live-evenemang i Sverige, där CS:GO hade sin hemvist under de första åren, tar vi farväl av CS:GO med en show i Belgrad, staden som blev en hubb för esport under online-eran.

Som brukligt kommer Award Show att markera slutet på HLTV Top 20-nedräkningen, med tillkännagivandet av årets spelare som höjdpunkten på evenemanget.

Panel Awards avgörs av en blandning av professionella spelare (20), talanger (10) och HLTV-medarbetare (5), vars röster avgör vem som är bäst i varje roll, från IGL till AWP, samt vem som stått för årets höjdpunkt.

De priser som kommer att delas ut vid HLTV Award Show 2023 är följande:

Panelens utmärkelser
- Årets entryfragger
- Årets clutchare
- Årets ankare
- Årets AWP:are
- Årets IGL
- Årets coach
- Årets höjdpunkt

HLTV-utmärkelser
- Årets nykomling
- Årets damlag
- Årets lag
- Årets spelare på damsidan
- Årets spelare

Community utmärkelser
TBA



Artikelbild: Pressbild/HLTV

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..